Podcast KankercaféJe kunt de podcast ook vinden op Spotify , Apple podcasts, Google podcasts en Anchor.fm


#1. Wie ben ik en wat doet een oncologie fysiotherapeut? 

In deze eerste aflevering stel ik mijzelf voor en wat ik doe in de dagelijkse praktijk. Waarmee zou ik jou kunnen helpen of ondersteunen?


                                             

#2. Trek je kankerkaart

Af en toe kun je ook 'gebruik' maken van je kanker... Zeker om jezelf te beschermen#3. De kanker is terug

Bij een aantal van mijn cliënten is de kanker terug gekomen. Ik vertel in deze podcast over hun emoties en die van mijzelf


#4. Yay, mannen !!


Een ode aan de fantastische mannen, partners of vrienden die je steunen ondanks je littekens van kanker, lichamelijk of psychischPodcast serie:

De K van kanker


Marion van Waard en ik kennen elkaar al heel wat jaren. Zij komt bij mij in de praktijk na haar kanker operatie en ik help haar nog steeds met terugkerende littekenproblemen.


In al die jaren hebben we al veel gekletst over van alles en nog wat. Natuurlijk ook over kanker en dat gaf ons het idee om die gesprekken op te nemen als podcast. 

Zodat alle overdenkingen, uitdagingen en tips ook jou kunnen helpen als luisteraar. 

Er komen zoveel keuzes op je af als je kanker hebt, wat te doen? 

Welke keuzes en confrontaties kom je tegen in je dagelijks leven? Het klinkt klein, maar de keuzes kunnen heel groot en moeilijk zijn

Hoe ga je om met kanker, wat is jouw manier om met confrontaties en controles om te gaan? 

Er zoveel zin en onzin rond kanker, hoe zorg je ervoor dat je niet de weg kwijtraakt? 

Ben jij weer ontspannen na de vakanties? of valt dat nog tegen? In deze aflevering hebben we het over ontspannen en tips en tricks om dat zelf te oefenen

Naar aanleiding van het boek 'als je lichaam NEE zegt, van Gabor Maté', gaan we in op emotionele processen en het effect op het lichaam. 

Een luchtige podcast over een aantal leuke situaties in de praktijk. Blijf je grijs of ga je weer verven? En wat als je je nieuwe krullen zo ontzettend leuk vindt (en je man minder :-)

Kramp door de behandelingen zeker! Maar denk ook eens aan krampachtig: vasthouden aan het oude, of krampachtig informatie zoeken. 

Kosten maak je tijdens de behandelingen. Maar denk ook eens aan de mentale kosten en relationele kosten. In deze podcast gaan we daar dieper op in